J/24 Träningsläger i Limhamn den 5/5 med Max Hölzer som instruktör

  • 15 apr 2016

Svenska J/24 Förbundet bjuder in till J/24 Träningsläger torsdagen den 5 maj (Kristi Himmelfärdsdag) i Limhamn. Världens chans! - kom och utvecklas tillsammans med våra J/24-fantaster och få härlig träningssegling tillsammans!

Vi gläds åt att få presentera Max Hölzer som vår instruktör på vårt J/24 träningsläger. Max är J/24 seglare med mångåring J/24 erfarenhet och flerfaldig VM och EM medaljör i J/24. Max Hölzer kommer drilla oss i teori och praktik. Kanske slinker det även ur honom en och annan J/24 hemlighet!

Kom och var med i gemenskapen! Vi välkomnar nya och gamla J/24 seglare. MSS tre J/24 klubbåtar välkomnas också. Samla ihop era besättningar och seglarvänner, tag er båt och besättning och kom till Limhamn så har vi kul tillsammans! Är ni inte full besättning, kan man eventuellt hoppa på en båt eller slå sig samman med andra seglare. Vi hjälps åt. Vårt J/24 Träningsläger riktar sig till alla nivåer: till dig som nyligen börjat segla J/24, vill utvecklas, vill segla båten snabbare och bättre, seglar på klubbnivå, eller till dig som är van J/24 kappseglare. Vi är en härlig blandning av erfarna och nybörjare, tjejer och killar, unga och äldre som hjälper varandra. Hjärtligt välkomna i J/24 gemenskapen! Alltid lär man sig något nytt, och träning ger färdighet! 

Frågor? Bara hör av er. Vi hjälper gärna till!

Sjösättning: Prata med Per-Håkan Persson eller Hamnkaptenen (Hamnkontoret tel 040-152024).

Tidsplan

Torsdag den 5 maj kl 09.00-ca.17.00 

Ha båtarna sjösatta och förberedda med segel innan samling. Samling kl 09.00 i MSS Klubbhus, Limhamns småbåtshamn. Vår instruktör Max Hölzer håller teoretisk genomgång. Genomgång av olika besättningsroller ombord. Praktiska övningar på havet och träningssegling runt kort bana. After Sail med reflektioner och utbyte av lärdomar kring dagens övningar. Era frågor besvaras. Vi avslutar träningslägret ca kl 17.00. 

Anmäl er senast den 3/5!

Anmälan görs till vår nye kassör Magnus Jönsson på mail: E-post samt genom att betala in avgiften för J/24 Träningsläger: 100 kr/person och ditt medlemskap för 2016 i Svenska J/24 Förbundet. Anmäl er senast den 3/5.

Betalas in till BANKGIRO: 618-9963 BETALNINGSMOTTAGARE: Svenska J/24 Förbundet 

Hjärtligt välkomna hälsar vännerna i

Svenska J/24 Förbundet

Monica Persson, Ordförande, E-post