J/24 Träningsläger 22-23 april

  • 17 mar 2017

J/24 Träningsläger 22-23 april i Ängelholm.

 

Världens chans! - kom och utvecklas tillsammans med våra J/24-fantaster och få en härlig seglingshelg tillsammans!

Kom och var med i gemenskapen!

Syfte: Vi välkomnar nya och gamla J/24 seglare. Samla ihop era besättningar och seglarvänner, tag er båt och besättning och kom till Ängelholm så har vi kul tillsammans! Är ni inte full besättning, kan man eventuellt hoppa på en båt eller slå sig samman med andra seglare. Vi hjälps åt. Vi vill göra segling tillgänglig för alla! Vårt J/24 Träningsläger riktar sig till alla nivåer: till dig som nyligen börjat segla J/24, vill utvecklas, vill segla båten snabbare och bättre, seglar på klubbnivå, eller till dig som är van J/24-kappseglare. Vi är en härlig blandning av erfarna och nybörjare, tjejer och killar, unga och äldre som hjälper varandra. Träning ger färdighet och man lär sig alltid något nytt!

Frågor? Bara hör av er. Vi hjälper gärna till!

Sjösättning: Hör av dig till Andreas "Andy" Olovsson tel. 070-5410673 mail: j24_forfun@hotmail.com

 

Lördag den 22 april kl 10.00-ca.16.30 samt årsmöte

Ha båtarna sjösatta och förberedda med segel innan samling. Samling kl 10.00 i ÄSSS Klubbhus, Skäldervikens småbåtshamn. Vi börjar med lite teoretisk genomgång för att därefter ge oss ut på havet för praktiska övningar och träningssegling runt olika banor. After Sail med reflektioner och utbyte av lärdomar kring dagens övningar. Era frågor besvaras. Vi avslutar träningslägret ca kl 16.30.

18.00 - årsmöte och därefter fest och ”hygge” i ÄSSS klubbhus.

Söndag 23 april kl 10.00-16.00

Båtarna är riggade och klara kl 10.00, vi samlas i klubbhuset för genomgång av dagens program.Program är inte fastställt ännu eftersom vi gärna vill få höra era önskemål.

Kom gärna med önskemål om vad du/ni vill träna på

Vi kommer att göra vårt bästa för att alla skall få ut mesta möjliga av träningshelgen oavsett tidigare kunskaper. Programmet fastställs därför i dess fullo först efter att alla önskemål kommit in. Hör därför av dig med dina önskemål till Andreas Olovsson mail: j24_forfun@hotmail.com eller Per-Håkan Persson mail: persson.ph@gmail.com

 

Anmälan görs till kassör Magnus Jönsson på mail: magnus@primohiss.se

Anmälningsavgiften för träningslägret är 200 kr/pers och betalas in på BANKGIRO: 618- 9963 BETALNINGSMOTTAGARE: Svenska J/24 Förbundet

För att kunna delta på träningslägret behöver du även betala in din medlemsavgift för 2017 till Svenska J/24-förbundet.

Anmäl er senast Skärtorsdag den 13/4.

 

Hjärtligt välkomna hälsar vännerna i

Svenska J/24 Förbundet

Monica Persson, Ordförande, e-post: monica_persson@hotmail.com