J/24 Träningsläger 5-6 maj 2018

  • 23 apr 2018

Välkomna till vårt J/24 Träningsläger som hålls på Limhamn i Malmö Segel Sällskaps lokaler och på vattnen utanför!

Vi går igenom de teoretiska delarna med J/24 segling och praktiskt utförande runt kortare bana. Träningslägret hålls av Per-Håkan Persson. Han berättar hur man ska handskas med J/24:an i alla väder, kör med rib motorbåt bredvid alla deltagare och ger feedback!

Kom och var med i gemenskapen!

Syfte: Vi välkomnar nya och tidigare J/24 seglare. Samla ihop din besättning och seglarvänner, ta er båt och besättning och kom till Malmö så har vi kul tillsammans! Är ni inte fulltalig besättning, kan man slå sig samman med andra seglare eller eventuellt hoppa på en båt. Vi hjälps åt och vi gör J/24 segling tillgänglig för alla!

Vårt J/24 Träningsläger riktar sig till alla nivåer: till dig som nyligen börjat segla J/24, vill utvecklas, vill segla båten snabbare och bättre, seglar på klubbnivå, eller till dig som är van J/24-kappseglare. Vi är en härlig blandning av erfarna och nybörjare, tjejer och killar, unga och äldre som hjälper varandra. Träning ger färdighet och man lär sig alltid något nytt!

Sjösättning: Hör av dig till Per-Håkan Persson tel. 070-9265064 e-post: Per-Håkan.

Lördag den 5 maj kl 10.00-ca.16.30  Ha båtarna sjösatta och förberedda med segel innan samling. Samling kl 10.00 i Malmö Segel Sällskaps Klubbhus, Limhamns småbåtshamn. Vi börjar med teoretisk genomgång för att därefter ge oss ut på havet för praktiska övningar och segling runt olika banor. Ta med vatten och lunchmacka ut på havet. After Sail med reflektioner och utbyte av lärdomar kring dagens övningar. Era frågor besvaras. Träningslägret avslutas ca kl 16.30.

Söndag 6 maj kl 10.00-16.00  Båtarna riggade och klara kl 10.00, vi samlas i klubbhuset för genomgång av dagens program.

Kom gärna med önskemål om vad du/ni vill träna på  Vi kommer göra vårt bästa för att alla skall få ut mesta möjliga av träningshelgen oavsett tidigare kunskaper. Programmet fastställs därför i dess fullo först efter att alla önskemål kommit in. Hör därför av dig med dina önskemål till Per-Håkan Persson.

Anmäl er senast Valborgsmässoafton den 30/4.

Anmälan till Per-Håkan Persson samt till vår kassör Mirka 

Anmälningsavgift:200 kr för vuxen, 100 kr för ungdom. Betalas till Svenska J/24 Förbundet på BANKGIRO: 618- 9963

För att delta på träningslägret behöver du även betala in din medlemsavgift för 2018 till Svenska J/24-förbundet. Det är en aktivitet för J/24 medlemmar.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ses om nån vecka!

 Hjärtligt välkomna hälsar vännerna i

Svenska J/24 Förbundet.