Mera J/24 kappsegling på gång!

  • 13 sep 2021

Nu i september, oktober har vi rankingseglingar att delta i och kvällsseglingarna i klubbarna att briljera i. Häng med och håll dig uppdaterad och informerad i vår Messengergrupp: 'Svenska J/24 Förbundets infogrupp för J/24 seglare i Sverige'.

Nu i september, oktober har vi rankingseglingar att delta i och kvällsseglingarna i klubbarna att briljera i. Häng med och håll dig uppdaterad och informerad i vår Messengergrupp: 'Svenska J/24 Förbundets infogrupp för J/24 seglare i Sverige'.

Det finns mera J/24 kappseglingsmöjligheter i höst. Våra J/24 rankingseglingar:

⭐️ Byxelkroken, Västervik den 18-19 September 

www.byxelkroken.se

Tjalle skriver: Hej alla, Västerviks Seglarskola kommer att deltaga i vår segling Byxelkroken nästa helg 18-19/9 och vi skulle vilja ha 2 erfarna rorsmen till varje båt, besättningarna har seglat J/24 SM så det mesta av crew manövrar sitter, men att ta nästa steg i deras utveckling och naturligtvis ett "vuxenansvar" har ett prio. Seglingen är en distanskappsegling, på 20 Nm inomskär och 10 Nm på havet, start Lördag och hemsegling Söndag. Ett stort Seglarparty nere i Byxelkrok står på kvällsmenyn, Logi före och efter fixar jag, om behov finns. Specifika frågor, Pm mig/ Tjalle

⭐️ MSS Gåsasegling 2021, Limhamn den 30 oktober 

https://www.sailarena.com/sv/se/club/mss/mss-gasaseglingen-2021/

Väldigt trevlig bankappsegling som avslutas med Gåsamiddag i restaurang Kajuteriet i Malmö Segelsällskaps klubbhus.

Idag avslutas årets Kieler Woche i Kiel, Tyskland den 9-12/9. Resultatet finner ni här: https://www.kieler-woche.de/en/sailing/results.php En av världens största regattor. Vi kan verkligen rekommenderar er att åka på Kieler Woche kommande år. Det är kul iland och bra J/24 kappsegling med många duktiga team.

Vi ses på nästa J/24 regatta och fortsätter hålla uppe vår 'J/24 Tour 2021'!

J/24 i våra hjärtan och vänner för livet! ❤️


Svenska J/24 Förbundet